ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Luister Mee!

2019 Sabam, Boek.be, Het Kapersnest
Literatuur
Leopoldpark

Verhalen, verhalen, verhalen! Je kan ze lezen én live beluisteren. Nestel je samen met een kinderboekenauteur in ons gezellige tentje en luister naar zijn of haar verhaal. Spannende, fantastische en grappige vertelsels live in Het Familiepark!

za 3/8: acht bekende sprookjes op rijm door Marieke van Hooff. ‘Keizers en dochters, wie kent ze nu niet? Er zijn zoveel sprookjes waarin je ze ziet!’ Hiermee begint deze heerlijke vertelvoorstelling. (6+)

zo 4/8: Het Kapersnest (Noëlla Elpers en Peter Holvoet-Hanssen) brengen het grappige verhaal van het tweede avontuur van de Oostendse speurneus James Hond. (8+)

di 6/8: Leo Timmers
brengt Garage Gust. Gust is een vrolijke doe-het-zelver. Geen klus is te groot of te moeilijk voor hem. (4+)

wo 7/8: Han Lasseel stelt voor De Manniekies In Hades` schaduw. Arkin is aangewezen door de grotraad om zijn vader, koning der Manniekies, op te volgen. Zoals de wet het voorschrijft, moet de koning of koningin een aantal opdrachten vervullen. (9+)

do 8/8: Gerda Dendooven vertelt Stella, ster van de zee en Op zoek naar Stella.
Stella groeit op, net zoals alle andere kinderen maar toch is ze niet als de anderen.
Ze past niet bij de rest, ze is zo anders. Wie is ze, waar komt ze vandaan? (6+)

vr 9/8: Reinhilde Van Driel speelde de rol van Merel in de reeks Buiten de zone. Ze speelde o.a. bij Kopergietery, Het Gevolg, Theater Artemis en Kollektief D&A. Voor D&A schrijft ze theaterteksten, Op drift is ook een theatervoorstelling. (7+)

Lees mee is een nieuw initiatief van Sabam for Culture, in samenwerking met Boek.be.