ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Big Noise

2012 Big Noise
Muziek - Jong muziek
Fort Napoleon, Café Koer 3

Het mag al duidelijk zijn: taz#2012 is een ware kruisbestuiving met diverse disciplines, leeftijden, genres, locaties … ook binnen het muziekprogramma, de selectie van braakland/zhebilding geflankeerd door jong muziek.

Fanfare-funk-folk door de kift naast instrumentale tovenarijen bij minstegeringste en wagon, filmische concepten (Berlijn, Lonesome no more) en klassebakken als Aroma di amore en Luc van Acker.

Ook binnen het jongmuziekparcours gaat het van singer-song en electronica, naar een poëtische en beeldende insteek tot klassiek en buskermusic ... iemand van hen gaat alvast naar huis met de taz-knackfocus Jongmuziekprijs.

a vous le choix!

Luikse powerjazzband in de traditie van New Orleans jazz uit de jaren twintig. Tijdloze very sexy swing jazz music!

Dit kwartet uit Luik speelt iedere maand in het Brusselse café Zebra en telkens weer proberen ze nieuwe dingen uit, evolueert hun geluid en experimenteren ze met hun arrangementen.
De originele stijl van Big Noise is ontstaan uit de verbinding van de muziek van Louis Armstrong met de stijl van de vier jonge musici. Het spelplezier en de verschillende achtergronden van de muzikanten (blues, klassiek, marching drums en jazz) zorgen ervoor dat een Big Noise optreden een heuse belevenis is die voorbijraast als een onstuitbare stoomtrein.

Raphaël D’agostino: Trompet, Zang.
Johan Dupont: Piano.
Max Malkomes: Contrabas.
Laurent Vigneron: Drum.

Website Big Noise