ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Bed, bad, brood!

2009
Comedy
`t Oostends Variététheater

Piv Huvluv is een comedian waarmee iedereen sympathiseert. Zijn liveshows hebben voorwaar een onberispelijke reputatie. En ook op een ‘ander’ podium - denk dan vooral aan zijn ‘master of ceremony-schap’ op Café Koer vorig jaar - jaagt hij de temperatuur ongekende hoogten in.

Zijn derde avondvullende show Bed, bad, brood! is een humoristische trip die het begrip stand-up ver overstijgt. De kracht schuilt in de originaliteit en herkenbaarheid. Piv graaft vanuit een hoogst persoonlijke SWOT-analyse weer ongegeneerd in zijn eigen leven en blijft hondstrouw aan zijn eigen idioom. Piv playbackt, zingt de blues, hekelt kappers, trotseert stalkers, bezoekt rommelmarkten, ervaart armoede, pleegt zinloos geweld, beoefent Kung Fu en wast zich tot slot in complete onschuld.

Piv in de film, op gitaar én in bad. De nieuwe show toont een Piv veelzijdiger dan ooit. Een show die opnieuw de lachspieren niet ongemoeid laat, maar ongetwijfeld ook aan de ribben zal blijven plakken.

“Een onderhoudende voorstelling… Het zijn de terloopse wijsheden die Piv spuit die charmeren. Hij voelt zich in zijn sas op het podium.” (De Morgen over zijn vorige show Single Man)

Tekst-en speladvies: Hanneke Paauwe