ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

www.win-een-auto.com

Verwanten Centrale Gast Wim Opbrouck

2007 Bad van Marie
Theater
Renault Garage

Wim Opbrouck: "Als centrale gast andere mensen mogen uitnodigen is een hele eer.
Er worden zoveel mooie producties gemaakt. Sommige van deze gastvoorstellingen heb ik nog niet gezien, maar heb ik uitgenodigd omdat het parcours van de makers mij heel erg aanspreekt.
Of omdat het thema van de voorstelling past in het verhaal dat ik wil vertellen..."

Het Antwerpse spelerscollectief Bad van Marie bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd in deze bijzondere voorstelling, waarin schijn en werkelijkheid elkaar voor de voeten lopen.

De locatie is de showroom van een garage in Oostende. Het publiek krijgt een hapje en een drankje om mee te vieren, er zijn speeches en muzikale intermezzo’s. En als kriek op de taart is ook de overheid vertegenwoordigd, in de gedaante van een kabinetsmedewerker van Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux.

Alle ingrediënten dus voor een geslaagd jubileumfeestje, waarbij u als bezoeker zelfs kans maakt een auto te winnen. Niet aarzelen, kortom. Gaat dat zien en win!

Opbrouck: "Bad van Marie snijdt thema’s aan die echt actueel zijn. Onze consumptiedrift die toeneemt, het gedoe met sponsoring, het leven als een wedstrijd, met winnaars en verliezers ...Veel van die thema’s hebben we ook met In de gloria op de korrel genomen."

Concept en productie: Bad van Marie.
Met: Peter Boelens, Bas Teeken, Ann Verhelst, Filip Jordens, Johan De Boel, Roger Vermeulen, Vanessa Broes.
Met dank aan de sponsor en aan het Vlaams ministerie van Cultuur.