ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Singalong met de Wim Opbrouck Singalong Songboek/Slotconcert

Centrale gast Wim Opbrouck

2007
Muziek
Station

Wim Opbrouck geeft als gastcurator vorm aan het theaterluik, hij treedt zelf aan in een aantal producties én nodigt een aantal artistieke verwanten uit!

Stijn Meuris: " Als medecurator Wim Opbrouck diep in zijn rijk gevuld muzikale brein tast, dan komen er wonderlijke liedjes naar boven. Een hele reeks daarvan krijgt de ruimte in De Dolfijntjes, maar vele anderen passen in het Singalong-project, dat enkel bij Hele Speciale Gelegenheden van stal wordt gehaald. De slotavond van TAZ is er daar zo één van. Nu al fenomenaal exclusief dus, maar evenzeer fenomenaal intiem.

Met Wim aan de piano en met een playlist die een grillig parcours aflegt. Geen karaoke of polonaise, maar wel een hartverwarmend concert door een kwartet, dat de liefde voor muziek midden in de hartstreek draagt. En de liefde voor het betere gedicht. Plus een door Wim gecomponeerde Suite Voor Oostende.

Met speciale toestemming van Willem Vermandere, Loudon Wainwright de derde, Tom Lanoye, Peter Verhelst, Peter Maffay en vele andere singer-songwriter-poëten die de gouden glans bezitten."

Wim Opbrouck: zang, piano.
Dick Vanhoegaerden: drums.
Luc Byttebier: bas.
Steven Devolder: trompet.