ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

The Smile of your Face

Part 1 van The Personal Trilogy / Ontroerend Goed

2014 Ontroerend Goed
Theater
cc De Grote Post

Welkom op het donkere podium van Ontroerend Goed: The Smile Off Your Face, een performance die resoluut voor een andere kijkervaring kiest. Eigenlijk gaat het niet om kijken. U bent geblinddoekt, u zit in een rolstoel, vastgebonden. Het gaat om ervaren. Er is geen podium. Er is geen publiek, geen vaste plek in het licht waar acteurs spelen. In feite weet u niet waar u bent. U vermoedt iets. U stelt zich iets voor. Alles gebeurt in uw hoofd, en toch niet. U bent in een darkroom. Er zijn nog mensen. Die willen dingen van u. Of niet. Soms bent u alleen. Dat weten we. We zorgen voor u.

Als essay in intimiteit, menselijke warmte en oprechte emotionele aandacht - en een reflectie op het schokkend gebrek eraan in veel drukke moderne levens - is The Smile off Your Face een onvergetelijke ervaring.” (The Scotsman ****)


Concept regie: Sophie De Somere, Joeri Smet.
Met: Joeri Smet, Aurélie Lannoy, Karolien De Bleser, Febe De Geest, Mieke Versyp, Kristof Coenen
Muziek: Sebastien Omerson.
I.s.m.: Richard Jordan Productions Ltd.
Met steun van
: de Vlaamse Overheid, Stad Gent, Provincie Oost‑Vlaanderen.

The Smile of Your Face is een performance, doorlopend tussen 14u en 17u en tussen 19u en 22u. Om het halfuur wordt een zestal mensen uitgenodigd in het parcours, met telkens een vijftal minuten tussenpauze, zodat het een puur individuele beleving wordt. 


smile5.jpg