ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Duikvlucht (8+)

Ontroerend Goed kiest

2014 Studio Orka
Kindervoorstelling
Slipwaykaai

Studio ORKA is een graag geziene gast in Oostende én bij TAZ!
U herinnert zich wellicht nog de hilarische en ontroerende voorstellingen Lava, De Legende van Woesterdam, Mijnheer Porselein en Berninna.

Deze zomer verwelkomen we hen met Duikvlucht, dé hit op de Zomer van Antwerpen en geselecteerd voor het Theaterfestival 2013.

Op een ongewone plek, verborgen langs het water, waar uilen `s nachts de wacht houden, ver weg van drukte en gewoel, staat iets te gebeuren. Vier mensen ontmoeten elkaar en delen er lief en leed geheimen oh zo zwaar ... Wat als een geheim zo zwaar weegt dat je het alleen niet kunt dragen? Hoeveel weegt dat eigenlijk, een geheim? Kan je het per post versturen? En wil je zoiets wel in je brievenbus?

Overwin je angsten, durf het leven te grijpen, zo spoort Duikvlucht maar ook elke andere ORKA-voorstelling zijn (jonge) publiek aan. Van zo`n gedachte, en van zo`n voorstelling krijgen wij vleugels.” (De Morgen ****)

Van/Met: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt, Thomas Devos, Johan Heldenbergh, Mieke Versyp, Kwint Manshoven, Kristof Oosterlynck, Kris Van Oudenhoven, Marieke Demunck, Maarten Naessens.
Coproductie: Theater Antigone, Zomer van Antwerpen. 
Met steun van: de Vlaamse Regering, Provincie Oost-Vlaanderen, Gent.

* Deze voorstelling gaat door in openlucht, aangepaste (warme) kledij aangeraden.