ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Les Talons Gitans

Koerconcerten

2004 Les Talons Gitans
Muziek
Café Koer 2

Chorizo très Piccante servie avec vin d’été. Willen of niet, de Talons doen de boîte steeds bougeren met een gekruide set van allerlei delicatessen. 
Deze akoestische bende rond Alain Louie, Bruno Ferrari, Benos van Kessellos en doktor Banovic`of Mattias More laat zich niet voor één gat vangen.

Eclairs, curryworst-spécial, banane flambé‚ wortelenstoemp, à la Grec... je kan je aan alles verwachten op een fiesta met de Talons. 
Met veel appetijt tappen zij uit vele muzikale vaatjes, doch altijd met hun eigenzinnige knipoog naar alles en iedereen.
Van Leuvense flamenco tot Jamaicaanse Zwitserse, Rumba à la Tarantula, ballades op zijn Lambieks en zweefteven op brompony’s. 

"Alleen het merkwaardige Les Talons Gitans maakte het verschil. Ze speelden een mix van flamenco en rumba met amusante teksten in het Spaans, het Frans en in het Leuvens dialect....De groep bestaat uit uiterst professionele muzikanten die qua techniek en feeling oneindig veel beter waren dan de deelnemende  rockbands.” (De Standaard 15 maart 2004)