ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Belgische kustgevaren

TAZ Talk

2005 Jenny
Literatuur
ART residence Beau-Site

Het letterenluik van TAZ heeft een niet geringe gedaantewisseling ondergaan. Op een nieuwe locatie en met een nieuwe naam presenteren we u het onderstaande literaire programma, met tal van bekende gezichten, verrassende acts en stevige babbels. Een soort talkshow dus, maar verwacht geen droge poëzievoordrachten, lezingen of hoogdravende interviews.
TAZ Talk vermengt poëzie, kunst en literatuur met culinaire hotshots, rock `n’ roll-gitaren, grappige performances en een heuse lingerieshow. Cultuur om even af te koelen, of juist niet.
Naast deze literaire gerechten kunt u ook dagelijks proeven van de kookkunsten van de performers. Deborah Ostrega is de hulpkok van dienst; de videasten van King Kong serveren alles in een portie literair gekruide internettelevisie.

Na de geslaagde opening van ‘Jenny’s centrum voor Geestelijke Hyghiëne’ op de Antwerpse Meir tijdens het Tweetaktfestival, nodigt Jenny u nu uit op haar leerrijke demonstratieavond.

Aan de hand van haarzelf en dia’s waarschuwt Jenny voor allerhande gevaren aan de kust. Zoals daar zijn: het gevaar van zand, ongewenste smeeractiviteiten, hygiëne in het openbaar, desoriëntatie annex dehydratie, enzovoort. Jenny zal u geheel toepasselijk inlichten met een didactisch lied, diepgravende vragen, en tevens een advies formuleren om uw vakantie een slaagkans te geven.

Met: Gerda Dendooven, Mieke Versyp en Nathalie Roymans