ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Roomvlekpieternel (5+)

Familiepark

2012 Fool on the Hill
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Net als vorig jaar tovert TAZ een deeltje van het Leopoldpark om tot Het Familiepark. Theater binnen en buiten en een feeëriek meetingpoint op de heuvel. Met een authentieke circuswoonwagen, muziekjes, voorleeskwartiertjes (door TAZ-gasten), workshops, een retroterras, een picknickweide, een rustig plekje voor baby`s (met microgolf, pamperkussen, zetel ...).

Muzikale vertelvoorstelling

Je bent een roomvlekpieternel.
Je bent nog geen centimeter groot, en overal loert het gevaar. Misschien ben je aan het smullen van een heerlijke dikke bladluis tot plots een klein meisje je verleidt met haar zachte vingertjes. Straks stopt ze je nog in een doosje.
Of misschien raak je vast in de netten van een bloeddorstige spin ...

Maar er zijn niet alleen donkere wolken. Stel je voor: je hebt wel 97 broers, die Tante Huppeldepup voor de gek houden. En een prachtige reuze-Aziaat kruist je pad en met hem ... Superspannend zo een pimpampoenenleven van amper 4 seizoenen ...

"Haar solo Roomvlekpieternel schetst (...) het avontuurlijke opgroeien van een insect dat maar één jaar te leven heeft. (...) Trio maakt de drie kwartier vol met een uitgekiend ritmegevoel." (De Standaard)

Spel: Els Trio.
Muziek: Tom Voet.
Regie: Gilles Monnart, Wim De Wulf.
Licht: Tim Boone, Wim De Wulf.
Met dank aan: Chris Snick.