ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Puck (10+)

Familiepark

2008 Theater Froe Froe
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Het Leopoldpark als thuishaven voor jong én oud!
Studio Orka, vorig jaar te gast met Mijnheer Porselein, creëert opnieuw een heel bijzondere wereld!
Froe Froe brengt onvergelijkelijk poppentheater, ook van `De Rock en Rollendste Poppensolist` Gert Dupont himself.

Het publiek wordt in slaap gebracht en meegevoerd in een droom. De seizoenen zijn in de war. En dit is de schuld van Oberon en zijn vrouw Titania. Ze maken ruzie over haar pleegdochter. Oberon wil het meisje als `gezelschapsdame`, maar Titania laat haar niet los. Groot natuurgeweld barst los, de lente raast voorbij in de herfst, de winter laat zich voelen in hartje zomer.

Puck, kwelduivel en sater stelt voor alles in orde te brengen! Puck denkt het antwoord in handen te hebben: een bekende toverdrank. Drink je die, dan word je verliefd op de eerste die je ziet als je wakker wordt. Maar zoals te verwachten, loopt dit niet van een leien dakje...

Een ontluisterende `dagmerrie` over Oberon, zijn vrouw Titania en hun stiefdochter Brokske. De sater Puck, dienaar en manusje-van-alles van Oberon gidst je door deze voorspelbaar geestige voorstelling.

"Als Puck op `t einde de mensen terug naar de realiteit wil brengen hebben weinig toeschouwers daar oren naar, en terecht !" (De Morgen)

Niet geschikt voor geschokte kijkers en te klein kinderpubliek!

Tekst: Jan Maillard.
Regie: Marc Maillard.
Met: Thais Scholiers (of Laura Gils), Maarten Bosmans, Gert Dupont, Filip Peeters, Norbert Pflanzer, Bruno Smeyers en Andy Giebens. O.l.v.: Jan Maillard en Marc Maillard.
Schilderijen: Canaletto.
Livemuziek: Norbert Pflanzer en Thaïs Scholiers.
Decor, poppen, kostuums: Froe Froe Atelier.