ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Pakman (5+)

2017 Post uit Hessdalen
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.

PAKMAN leeft sneller dan snel. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, 450 keer per dag, 159.750 pakjes per jaar. PAKMAN doorkruist het land om altijd precies op tijd pakjes af te leveren. Nestel je in de laadbak van zijn kleine truck en surf mee op het ritme van circus, theater en livemuziek!


PAKMAN is een ontmoeting tussen de ritmes van jongleur Stijn Grupping en drummer Frederik Meulyzer. Samen maken ze livemuziek, waarbij ze elkaar - elk met hun eigen instrument - versterken, tegenwerken, aanvullen en uitdagen.

‘De ontdekking van het festival is ongetwijfeld PAKMAN. Energetisch zweet, cadans en detail: Post uit Hessdalen heeft het allemaal.’ (De Gentenaar)

‘Tussen dat nieuwe geweld blijkt vooral Post uit Hessdalen een revelatie. Jongleur Stijn Grupping speelt de bandwerker van deze eeuw.’ (De Standaard)

Creatie: Stijn Grupping, Frederik Meulyzer, Ine Van Baelen.
Scenografie: Reinout Hiel.
Choreografie: Karolien Verlinden.
Kostuums: Linse Van Gool.
Grafisch ontwerp: Vildana Memic.
Zakelijke leiding: Klein Verzet.
Coproductie: Theater op de Markt en MiramirO.
Met steun van: Vlaamse Overheid, Provincie Antwerpen, Stad Antwerpen.