ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

De riddershow, Pas Geridderd

2013 InSpinaZie
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Traditiegetrouw huist Het Familiepark in het Leopoldpark! Het meetingpoint torent opnieuw hoog op de heuvel en eromheen ontplooit zich een feeëriek meetingpoint met de prachtige woonwagen van Alles loopt op rolletjes. Er is een retroterras, een picknickweide, een rustig plekje voor baby`s (met microgolf, pamperkussen ...).

Elke dag wordt deze plek een fantastische plek voor groot en klein. Met Mout Uyttersprot en Sébastien Dewaele (Alles loopt op rolletjes) als gastheren mag je je aan veelverwachten!

 

Ridder Jan en Ridder Marc zijn net tot ridder geslagen. Hun kasteel vol gangen en diepe ruimtes lijkt wel een doolhof, en op zoek naar elkaar, tuimelen ze van de ene vreemde situatie in de andere.
Ridder Jan droomt reeds van draken verslaan en Ridder Marc van Fifi en jonkvrouwen. Ze popelen vooral om als ridders te strijden en voor ze het weten staan ze oog in oog met geslepen zwaard!

Met hun eerste riddervoorstelling verrasten de twee broertjes ons jaren geleden en sindsdien volgden we hun verdere avonturen op de voet ...