ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Carpetland

Met live muziek

2013 Theater Froe Froe
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Traditiegetrouw huist Het Familiepark in het Leopoldpark! Het meetingpoint torent opnieuw hoog op de heuvel en eromheen ontplooit zich een feeëriek meetingpoint met de prachtige woonwagen van Alles loopt op rolletjes. Er is een retroterras, een picknickweide, een rustig plekje voor baby`s (met microgolf, pamperkussen ...).

Elke dag wordt deze plek een fantastische plek voor groot en klein. Met Mout Uyttersprot en Sébastien Dewaele (Alles loopt op rolletjes) als gastheren mag je je aan veelverwachten!

Gert Dupont gaat aan de gang met geesten in flessen, buikdanseressen, vliegende tapijten en verliefde prinsessen. Sluiers en hoofddoeken zijn niet uit de woestijn te slaan in deze wervelende show voor jong en oud.

Schitterende mechanische creaties geven aan dit klein, maar zeer fijn, spektakel een drive die u in hogere maar vooral in geparfumeerde sferen van duizend en één nachten brengt.
Het verhaal over de arme waterdrager die smoorverliefd wordt op de dochter van de Kalif en enkel met haar mag trouwen als hij prins kan zijn. Gelukkig is er het publiek dat de geest uit de pot doet rijzen en het vliegend tapijt van de prinses om hem te helpen.

Met: Gert Dupont
Muzikanten: Chris Verelst, Rein Vanvinckenroye.