ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

De Echteling (3+)

2017 DE VAN HUT
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.

Met oude planken en veel fantasie bouwt De Van Hut kastelen en forten, een schommeldraak en een carrousel,  waar je in kan klimmen, kruipen, slingeren. Door het park heen bots je op deze wonderlijke bouwsels. Voor ridders en ridsters, prinsen en prinsessen, feeën en trollen en alle kinderen tot 1m50.

Van: DE VAN HUT (Bram Deryckere)
Voor hopen inspiratie en bergen geduld: Sarah, Gloria, Felix.