ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Steek je vinger in de lucht met de Woody Express

Familiepark

2012
Kindervoorstelling
Café Koer 3

Net als vorig jaar tovert TAZ een deeltje van het Leopoldpark om tot Het Familiepark. Theater binnen en buiten en een feeëriek meetingpoint op de heuvel. Met een authentieke circuswoonwagen, muziekjes, voorleeskwartiertjes (door TAZ-gasten), workshops, een retroterras, een picknickweide, een rustig plekje voor baby`s (met microgolf, pamperkussen, zetel ...).

Begin 2003 maakten Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) en Arne Van Dongen samen met Theater Luxemburg een zeer succesvolle muzikale theatervoorstelling rond de (kinder)liedjes van de Amerikaanse folklegende Woody Guthrie (1912-1967).

De Engelse teksten - warme, grappige, herkenbare liedjes voor kleuters - werden vertaald door Frank Vander Linden (De Mens). Liedjes over geschrobd worden in bad, wakker worden in een droog bed en auto`s die vrooaaarr doen. Met tal van `vreemde` instrumenten als de banjo, ukulele, washboard, duimpiano ...

"Woody vindt voor elke song een heldere spelsituatie, groeit nog tijdens de rit en pakt het kinderpubliek zonder meer in. Eenvoudig en simpel. Maar simpelweg goed." (De Standaard)

Met: Jan De Smet, Arne Van Dongen, Peter Van Eyck.

Steek je vinger in de lucht is GRATIS tot 12 jaar!