ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Cabaret Bicyclet

mobiele straatact met energieke dans en livemuziek

2013 Cabaret Bicyclet, Alles loopt op rolletjes vzw
Straattheater
Leopoldpark

Traditiegetrouw huist Het Familiepark in het Leopoldpark! Het meetingpoint torent opnieuw hoog op de heuvel en eromheen ontplooit zich een feeëriek meetingpoint met de prachtige woonwagen van Alles loopt op rolletjes. Er is een retroterras, een picknickweide, een rustig plekje voor baby`s (met microgolf, pamperkussen ...).

Elke dag wordt deze plek een fantastische plek voor groot en klein. Met Mout Uyttersprot en Sébastien Dewaele (Alles loopt op rolletjes) als gastheren mag je je aan veelverwachten!

Cabaret Bicyclet = 3 muzikanten, 2 dansers en een fiets.

Onderweg naar een tribuneplaats der Vlaamse Klassiekers houdt de fietskaravaan van wielerploeg Cabaret Bicyclet halt voor een laatste trainingsmoment. Of neemt het feestbloed van de Famiglia Cabaretti opnieuw de overhand? Training of feest …? 

In konvooi reizen ze rond als een vrolijk circus. Als bij wonder verandert de bakfiets in een volwaardig podium. Het publiek wordt verwelkomd en de dansvloer opgewarmd. De show kan beginnen! De swingende livemuziek, de energieke dans en de interactieve shows krijgen elk publiek in een dansante sfeer.

Sfeer, muziek en dansstijlen brengen je terug naar de dolle jaren ‘20 en ‘30. De Swing, de Lindy Hop, de Charleston, de Tapdans!