ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Het kleine dictee der Nederlandsche taal Featuring Kees Torn

TaZ Talk

2005
Literatuur
ART residence Beau-Site

Het letterenluik van TAZ heeft een niet geringe gedaantewisseling ondergaan. Op een nieuwe locatie en met een nieuwe naam presenteren we u het onderstaande literaire programma, met tal van bekende gezichten, verrassende acts en stevige babbels.
Een soort talkshow dus, maar verwacht geen droge poëzievoordrachten, lezingen of hoogdravende interviews.
TAZ Talk vermengt poëzie, kunst en literatuur met culinaire hotshots, rock `n’ roll-gitaren, grappige performances en een heuse lingerieshow. Cultuur om even af te koelen, of juist niet.
Naast deze literaire gerechten kunt u ook dagelijks proeven van de kookkunsten van de performers.
Deborah Ostrega is de hulpkok van dienst; de videasten van King Kong serveren alles in een portie literair gekruide internettelevisie.

 ‘Pannenkoeken’, ‘ge-emaild’‚ ‘racete’... De terreur van het groot dictee der Nederlandse taal is niemand onbekend. TAZ Talk geeft u de kans om het allemaal eens rustig en ontspannen te doen.

Cabaretier Wim Helsen schreef een vlotte, grappige en niet zo gemakkelijke tekst. Dictee op het strand, in badpak of languit in een ligstoel, het is eens wat anders dan een muf examenlokaal. Aansluitend kan u genieten van een spitsvondige, talige cabaretact door Kees Torn.

Bewaar het kruiswoordraadsel voor morgen, en test vandaag uw gevoel voor taal.