ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Riddershow by Night (4+)

Familiepark

2008 InSpinaZie
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Het Leopoldpark als thuishaven voor jong én oud!
Studio Orka, vorig jaar te gast met Mijnheer Porselein, creëert opnieuw een heel bijzondere wereld!
Froe Froe brengt onvergelijkelijk poppentheater, ook van `De Rock en Rollendste Poppensolist` Gert Dupont himself.

De Riddershow is sinds jaar en dag een hoogtepunt tijdens Theater aan Zee. Wie kent ondertussen de twee ridders niet, die in het mooie decor van een middeleeuws kasteel van het ene avontuur in het andere tuimelen. De Riddershow is ondertussen uitgegroeid tot een heuse trilogie en de fans zaten te wachten op Paard Foor... En ze kregen zelfs meer...

Speciaal voor TAZ bracht Inspinazie in 2007 de wereldpremiére van de Riddershow by Night. Wegens het overweldigende succes heeft niet iedereen er volop van kunnen genieten, het park was gewoon te klein. Vandaar dit jaar twee avondvoorstellingen... wees er deze keer op tijd bij!

Tovenaar Merlijn heeft Ridder Marc en Ridder Jan opgeroepen om een nacht op zijn kasteel te passen... Onze helden nemen deze taak ter harte, hoewel Ridder Marc soms een klein hartje heeft. Ridder Jan daarentegen krijgt maar niet genoeg van de bijzondere ontdekkingen. De magie in en rond het kasteel maakt van deze opdracht een spannend avontuur! De Riddershow is een bijzonder interactief spektakel voor de hele familie!